Αστάρια

Υποστρώματα για άβαφες οικοδομικές επιφάνειες. Υψηλής ποιότητας, με άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζουν ομοιόμορφη επιφάνεια για τέλειο άπλωμα του χρώματος.

Έτοιμο προς χρήση χαλαζιακό αστάρι υδατικής βάσεως ιδανικό για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Χρησιμοποιείται σε λείες επιφάνειες όπου πρέπει να δημιουργηθεί αδρότητα προκειμένου να ενισχυθεί η πρόσφυση σε υλικά με μεγάλο ειδικό βάρος όπως σοβάδες. Είναι ανθεκτικό στα αλκάλια και δεν εμποδίζει τη διαπνοή της επιφάνειας. Βελτιώνει την εμφάνιση, καλυπτικότητα, πρόσφυση και την αντοχή του σοβά.

Περισσότερα...

Αστάρι πλαστικού κορυφαίας ποιότητας. Υπόστρωμα πλαστικών για άβαφες οικοδομικές επιφάνειες (τσιμέντο, σοβά, γυψοσανίδα). Υψηλής ποιότητας, με πολύ καλή πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια για τέλειο άπλωμα του χρώματος. Ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Περισσότερα...

Υπόστρωμα πλαστικών χρωμάτων βάσεως νερού για άριστη πρόσφυση σε άβαφες οικοδομικές επιφάνειες όπως τσιμέντο, σοβά, γυψοσανίδα. Αφήνει την επιφάνεια λεία και έτοιμη προς βαφή.

Περισσότερα...

Οικονομικό υπόστρωμα πλαστικών χρωμάτων βάσεως νερού για άριστη πρόσφυση σε άβαφες οικοδομικές επιφάνειες. Αφήνει την επιφάνεια λεία και έτοιμη προς βαφή. Ιδανικό για εσωτερική χρήση, σε ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας τιμής.

Περισσότερα...

Διαφανές 100% ακρυλικό υπόστρωμα νερού με μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, που αυξάνει τη συνοχή των προς βαφή επιφανειών και μειώνει την απορροφητικότητα τους. Βασισμένο σε ειδικές ακρυλικές ρητίνες που αδιαβροχοποιούν την επιφάνεια. Ιδεώδες υπόστρωμα για χρώματα πλαστικά, ακρυλικά, relief, τσιμεντοχρώματα και μονωτικά.

Περισσότερα...

Διαφανές ακρυλικό υπόστρωμα αραίωσης διαλύτου, υψηλής ποιότητας δοκιμάσμένο σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες. Συνίσταται ιδιαίτερα για αστάρωμα επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, ακρυλικά, relief, μπετοχρώματα και μονωτικά. Είναι ιδανικό για πορώδεις επιφάνειες όπως σοβάς, σπατουλαριστοί τοίχοι, νοβοπάν, παλαιά χρώματα κ.ά. Αφήνει την προς βαφή επιφάνεια αδιάβροχη και λεία, έτοιμη προς βαφή.

Περισσότερα...

Ημιδιαφανές γαλάκτωμα συμπολυμερών ριτηνών PVA πρόσθετο για εργασίες βαφής. Χρησιμοποιείται και ως αστάρι πλαστικών, ενισχυτικό υδροχρωμάτων, πλαστικών και ακρυλικών.

Περισσότερα...

Σκεπαστικό αστάρι πλαστικών χρωμάτων. Εξαιρετική πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια για τέλειο άπλωμα του χρώματος. Προσδίδει οικονομία στην τελική κατανάλωση του χρώματος.

Περισσότερα...